Ofertă

Eco Fruct – Suc bio de mere 2 l.

18,49 lei 17,55 lei - 5%

Brand:Eco Fruct

În stoc

SKU: a52772 Categorie:

Descriere

Sucurile obținute prin presare la rece au un timp de stoarcere mai mare, însă păstrează micro și macro elementele din măr, precum și vitaminele prezente în acest fruct miraculos, ceea ce face ca sucul natural de mere Ecofruct să fie caracterizat de un gust intens și o culoare frumoasă, aurie.

Merele sunt sortate, spălate foarte bine, presate la rece și pentru păstrare până la consum… pasteurizate, asigurând astfel condițiile pentru un suc 100% natural!

Toți fermierii parteneri respectă principiile de agricultură ecologică și utilizează în livadă exclusiv produse certificate ecologic, asigurând astfel mere cu o valoare foarte ridicată pentru producția de suc.

În procesul de producție nu se utilizează zahăr, aditivi alimentari, potențiatori de gust, concentrate sau conservanți, sucurile Ecofruct fiind 100% naturale!

În procesare folosim doar soiuri tradiționale românești de mere – Domnesc, Crețesc, Ardelean, Renet, Generos, Frumos – care, pe lângă respectarea principiilor agriculturii ecologice, sunt „îmbogățite” de sufletul pus de fiecare fermier și de razele soarelui din podișul Transilvaniei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Eco Fruct – Suc bio de mere 2 l.”