Alka – Cafea boabe Gold Mocca Roma Classic Taste 1 kg.

56,00 lei

Brand:Alka

În stoc

SKU: a51563 Categorie:

Descriere

Gold Mocca este primul brand românesc de cafea. De aceea, Gold Mocca înseamnă pentru noi toți prima cafea ambalată, de calitate, atât de potrivită obiceiurilor noastre de a prepara și consuma această licoare vitală. Gold Mocca a fost de la început, prin excelență, cafeaua preparată la ibric, apreciată în fiecare zi, de toți împătimiții, pentru aroma sa.

Primul pachet de Gold Mocca a fost produs în 1994 în prima fabrică pentru prăjirea și măcinarea cafelei din România. Firesc, odată cu deschiderea pieței locale de cafea, Gold Mocca a jucat un rol important în istoria de profil din România.

Gold Mocca a evoluat o dată cu gusturile consumatorilor. De la cafeaua simplă, cu aromă clasică, mereu în topul preferințelor împătimiților de cafea la ibric, gama Gold Mocca s-a diversificat treptat adăugându-se diverse sortimente pentru acoperirea cât mai bună a gusturilor și nevoilor consumatorilor: cafeaua instant la plic, cafeaua decofeinizată, cafeaua amestec, cafeaua cu cardamom, cafeaua tip espresso.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Alka – Cafea boabe Gold Mocca Roma Classic Taste 1 kg.”